ONTWERP


CREATIEVE DENKERS…

Een intelligent idee en tuinplan is dé garantie voor een geslaagde realisatie. Kwaliteit start bij deze basis. De tuin wordt het verlengstuk van uw woning, intiem, sfeervol en ingebed in een doordachte vormgeving. Het optimaal benutten van de tuinruimte, met een minimum aan ingrepen is onze insteek.  


DE KRACHT VAN HET LIJNENSPEL…

We doen smalle tuinen breder lijken, creëren verrassingseffecten, accentueren dieptezichten, maken de seizoenen zichtbaar, nodigen uit tot wandelen,… Huis, tuin en omgeving worden verenigd tot een evenwichtig geheel, dat enkel mooier wordt, naarmate het evolueert.  


DE ZOEKTOCHT NAAR DE JUISTE BALANS…

Het ontwerpen van een tuin is een ontdekkingstocht voor ons en de opdrachtgever. Hierbij spelen we steevast de verborgen opportuniteiten uit. Knelpunten buigen we om in kansen, rekening houdend met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de tuinbranche.  


ONTWERPSTIJL: NIET IN EEN NOEMER TE VATTEN...

Er is geen recept dat beschrijft hoe tuindelen met elkaar worden vermengd, om een geslaagd geheel te krijgen. Schoonheid staat gelijk aan evenredigheid, goede verhoudingen, evenwicht en harmonie. We zoeken naar de juiste balans tussen vormgeving en functionaliteit en dagen de natuur uit ons hierbij een handje te helpen.  


ONTWERPPLANNEN…

U krijgt onze ideeën gepresenteerd op een gedetailleerd presentatieplan, aangevuld met perspectieven, simulatie in 3D, matenplan, beplantingsplan, verlichtingsplan,… Desgewenst aangevuld met verhardingsplan, doorsneden, nivelleringsplan, technische detailplannen, onderhoudsschema’s voor de beplanting,…  


CONTACTVERLOOP:

Hoe verloopt het wederzijdse contact – van opmeting tot oplevering?  Kijk op deze pagina!TUINONWERP - VOORBEELDEN

varia tuinontwerpen

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then