UW AANSPREEKPUNT VOOR ALLE TUINWERK…

Al overheen drie generaties bedenken wij mooie tuinen en verleggen we groene horizons. Al die tijd proberen we steevast uit te blinken in creativiteit, originaliteit én sterk aanlegwerk.  Van het ontwerpen, het aanleggen tot het onderhouden van uw tuin, steeds kan u bij ons terecht voor deskundig advies en vakkundige uitvoering. 

KLEIN & KWALITEIT...

Met onze tiental teamleden zijn we eerder een klein tuinbedrijf. Hoewel een schaalvergroting zich continu aandient, werken we verder met deze capaciteit. Enkel zo kunnen we kwaliteit in afwerking blijven garanderen.   Van de eerste pennentrek aan de tekentafel tot de plaatsing van de laatste terrastegel, het gebeurt steeds met oog voor detail en in volle samenspraak met de opdrachtgever. Tuinen maken, dat is een ambacht...

CREATIEVE DENKERS...

We hebben de kunde om sfeer te scheppen in een tuin, de feeling om te voelen wat een tuin nodig heeft en de passie om een unieke tuin vorm te geven.  We denken door en gaan daarbij weinig uitdagingen uit de weg. Problemen grijpen we als kansen aan: voor elke situatie zoeken we naar de voor u meest gunstige oplossing, rekening houdend met de nieuwe trends en ontwikkelingen in de tuinbranche. 

WOORDEN EN DADEN…

Elke realisatie gebeurt in een sfeer van volle transparantie, inspraak, eerlijkheid en vertrouwen. Net dat is ons handelsmerk en net daarin onderscheiden we onszelf. Service is bij ons geen leeg begrip. We houden niet van half werk. Ook niet van grote woorden en stoef. We gaan voor doordachte tuinontwerpen en dito realisaties.  Het uitwerken van flitsende 3d-presentaties is makkelijk. Het uitdenken van een tuin, die in realiteit en op lange termijn mooi blijft ogen, is complexer. 

IN DE MEDIA…

Onze realisaties en tuinen worden regelmatig gefotografeerd en gefilmd voor diverse publicaties of tv-programma's. Bekijk meer op deze pagina!

ONS TEAM VERSTERKEN?

Bekijk onze vacature op deze pagina!

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then